Makeup Academy

Makeup Academy DK (Makeup Artist Skolen Odense) starter nye hold op efter sommerferien medio august 2022. Hvis du ønsker at blive informeret, så send os en mail på makeupartist@makeupacademy.dk, så giver vi dig besked, når den endelige opstartsdato er klar.

HJEMMESIDEN ER UNDER OMBYGNING – OG SNART KLAR MED NYT DESIGN.

Makeup Academy Odense
Om skolen

Makeup Academy

Du finder Makeup Artist Skolen i hjertet af Odense – lige midt i Odenses dejlige gågademiljø, og kun 12-14 minutter fra Odense Banegård Center.

At nå i mål med en Makeup Artist udddannelse, og skabe sig en karriere i skønhedsbranchen, kræver øvelse, øvelse og… nå, ja – øvelse og selvfølgelig teori, der understøtter øvelserne.

Det kan vi – og derfor har vi gennem næsten 30 år uddannet ikke mindre end 22 Danmarksmestre i Makeup, senest i 2020, hvor elever og tidligere elever fra skolen fik både sølv og guld.

Med en baggrund som Fagskole med fokus på færdigheder efter endt uddannelse, har vi uddannet unge mennesker til Makeup Artister siden 1990. Vi er Danmarks første Makeup Artist Skole med næsten 30 års erfaringe.

Skole og uddannelsen til Makeup Artist er løbende opdateret, så den matcher tidens trend og høje krav. Det er også derfor skolen har formået at uddanne så mange Danmarksmestre i Makeup, og det er vi selvfølgelig stolte af.

Makeup Artist Skolens udbyder både Uddannelse til Makeup Artist (med styling) samt et omfattende Aftenkursus i Beauty Makeup. Vi udbyder løbende weekendkurser i Makeup og Special Effects samt kursus med personlig vejledning i Makeup.

Tilmelding og spørgsmål:
Tlf. 66 177 173
makeupartist@makeupskolen.dk

 • Beauty Makeup Aftenkursus

  Beauty Makeup Aftenkursus

 • Makeup Artist Uddannelse

  Makeup Artist Uddannelse

 • Kurser i Makeup

  Kurser i Makeup

 • Makeup & Styling til Events

  Makeup & Styling til Events

Her finder du skolen

Makeup Academy DK er centralt beliggende i gågaden i Odense,
et kvarters gang fra Odense Banegård Center.

Makeup Academy DK er centralt beliggende i gågaden i Odense, et kvarters gang fra Odense Banegård Center.

SoMe

Adresse
Vestergade 59
DK-5000 Odense C